Hvorfor os?

Med HM Regnskab & Revision får du mere end regnskabsassistance.

Vi vil ikke benægte, at de fleste bogføringsvirksomheder kan opstille et korrekt regnskab, men vi foretrækker at indgå i et tættere samarbejde. For små og mellemstore virksomheder rummer hverdagen mange økonomiske og juridiske spørgsmål, hvor det kan være en fordel med et ekstra sæt øjne – og det er hér, at vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter.

HM Regnskab & Revision vil meget gerne have kunden helt ind under huden. Uanset om du påtænker at starte virksomhed, opkøbe eksisterende virksomhed, eller allerede er i drift, kan vi træde til med sparring – udover at udføre de regnskabsmæssige opgaver. På alle niveauer føler vi, at vi kan gøre en forskel, der kan mærkes hos kunden:

Måske kan det være en skattemæssig fordel at skifte selskabsform?

Hvordan undgår du chok fra SKAT?

Fungerer økonomistyringen?

Vi sikrer ligeledes, at du - som eksempelvis virksomhedsejer eller leder - undgår at begå den klassiske fejl at bruge dine ressourcer på moms- og skatteregnskab i stedet for at udnytte dine kernekompetencer til at føre virksomheden til et højere niveau.

Med hensyn til afregning foretrækker vi et fast honorar efter opgavens omfang, men er du på udkig efter specifikke timepriser ser økonomien således ud:

Hvorfor os?